LITH Consulting

lisbeth Kjellberg

Lisbeth har over 25 års erfaring som ledelsesrådgiver indenfor blandt andet sundheds- , finans- og informationsteknologi sektorerne. Hun har en stærk baggrund i digital og agile transformationer og omfattende viden med udvikling af forretningsstrategier, forandringsledelse og procesoptimering i skiftende miljøer. Lisbeth har dyb viden om telemedicinske- og velfærdsløsninger i Norden, opnået igennem fælles nordiske projekter i Nordisk Råd regi. Lisbeth hjælper teams og organisationer til at blive mere effektive i deres forandringsproces med at indføre pragmatiske løsninger baseret på dialog og involvering. Desuden har Lisbeth et internationalt forankret netværk opnået igennem arbejdserfaring fra den finansielle, IT og sundhedssektorerne i Europa og vækstlande rundt om i verden.

Therese Ketager

Therese er en erfaren administrator for små og mellemstore virksomheder og har gennem de sidste 20 år primært været ansvarlig for at organisere alle de administrative aktiviteter, der letter en smidig drift af en virksomhed. Therese har ligeledes stor erfaring indenfor projektkoordinering samt procesoptimering. Derudover har Therese dyb indsigt i og erfaring med hele det finansielle flow i en virksomhed, processen med at planlægge, organisere, kontrollere og overvåge økonomiske ressourcer med henblik på at nå virksomhedens mål. Therese har igennem hendes arbejde ligeledes erfaring med etablering af effektive, gennemsigtige og kvalitative processer til gavn for både teams og virksomheder.

Kirstine Nystrøm

Kirstine har en solid og bred erfaring indenfor projektledelse, kontrahering og kommunikation. Hun har en baggrund som journalist og jurist, samt erfaring fra store internationale kunder som konsulent indenfor contract mangement, forhandling, outsourcing og digital transformation. Kirstine har erfaring fra en bred vifte af sektorer og har blandt andet hjulpet kunder i den finansielle-, offentlige- og kommunikationssektoren. Hun har en international baggrund og har derfor stor indsigt i at samarbejde med forskellige kulturer og kan desuden arbejde professionelt på engelsk, tysk og dansk. Kirstine har en analytisk tilgang til at løse hendes kunders udfordring, samt evnen til at kommunikere enkelt og let forståeligt til alle led i organisationen.

Solveig Glarborg

Solveig har mere end 34 års erfaring med bogholderi og regnskab, heraf har hun arbejdet 12 år som selvstændig bogholder/regnskabskonsulent, for små og mellemstore virksomheder. Solveig arbejder struktureret og er detaljeorienteret og hun er ambitiøs med de opgaver hun arbejder med, helt frem til aflevering til revisor.

”Tal til tiden – der stemmer” er et must!

Charlotte Malther

  • Associated partner

Charlotte har over 30 års erfaring som ledelsesrådgiver indenfor sundhed og offentlig administration, og også fra transport- og industrisektoren. Den røde tråd i hendes karriere er en nysgerrighed efter at lære nye aspekter af verden at kende; en trang til at optimere og effektivisere processer; og en vedholdenhed, som sætter hende i stand til at nå de målene. Man siger om hende at hun er en Fearless Change Agent. Charlotte har arbejdet som projektleder i mange år, og har en stærk metodebaggrund som hjælper organisationer til at samarbejde på en mere effektiv måde. Som person er hun åben, kreativ og inspirerende. Samtidig har hun en naturlig respekt for mennesker og deres forskellighed. Profilen er en skarp iagttager og en god brobygger.

Izabelle André

Izabelle er ansat hos LITH Consulting som studentermedhjælper, og hjælper primært med administrative opgaver og hvor end, der er behov for en ekstra hånd.

Når hun ikke hjælper til hos LITH, er hun i gang med at uddanne sig til socialrådgiver på Københavns Professionshøjskole. Studiet og tidligere arbejdserfaringer har givet Izabelle færdigheder inden for blandt andet kommunikation og at arbejde løsningsorienteret. Derudover har Izabelle erfaring inden for servicebranchen og sundhedssektoren, og er smilende, fleksibel og omstillingsparat.

Det siger vores kunder om os!

Hos MÆSK får vi hjælp med hele den administrative del fra løn/bogholderi til planlægning, rekruttering og tilbud. Vi kunne simpelthen ikke være foruden den hjælp vi får, som er yderst professionel. Vi andre kan derfor med ro i maven udføre det arbejde vi er bedst til – nemlig at lave den gode mad!

Frederik

Mæsk ApS
www.maesk.dk

Health Tech Hub Copenhagen har brugt LiTh consulting i snart 3 år til alt bogholderi, løn kørsel, klargøring af regnskab til revisor, afregning med skat, ATP etc. Vi er super tilfredse med kvaliteten, fagligheden og den positive tilgang vi altid bliver mødt med. Vi oplever altid at vores henvendelser bliver svaret hurtigt og professionelt.

Jesper Grønbæk

Health Tech Hub Copenhagen
www.healthtechhub.org

Fantastisk med en bogholder, hvor der bare er styr på tingene. De varmeste anbefalinger af Therese og resten af holdet herfra!

Frederik Asboe, partner

Advoco Advokatpartnerselskab
www.advoco.dk

Under de senaste tre åren har jag samarbetat med Lisbeth Kjellberg i samband med genomförandet av Vård och Omsorg På Distans 2018-2021, ett projekt inom ramen för det svenska ordförandeskapsprogrammet från 2018 för Nordiska Ministerrådet. Lisbeth har en god överblick av vård och omsorgs systemen i Norden, och specifikt Danmark. Hon fungerar utmärkt som workshopledare, deltagare i arbetsgrupper samt i genomförandet av specifika uppdrag. Lisbeth leverarar alltid i tid, håller en hög kvalité i genomförandet och kan bidra till strategisk positionering så utvecklingen drivs framåt.

Niclas Forsling,projekledare Vård och Omsorg På Distans 2018-2021

Glesbygdsmedicinskt Centrum – Region Västerbotten

Vi er utrolig glade for samarbejdet med Therese og oplever en stor professionalisme og effektivitet på at få opgaver af mangen økonomisk og administrativ karakter løst. Der er både overblik og plads til smil.

Andreas Vetö, Direktør

Danmarks Underholdningsorkester
www.underholdningsorkester.dk